Viimeaikoina olen yrittänyt pelastaa Melissan peruukin, joka oli todella huonossa kunnossa - laatu ei tosin ollut mikään paras silloinkaan, kun nukke tuli ulos paketista...Pullip Suomi- keskustelupalstalla oli vinkkejä miten nuken peruukin saa pidettyä hyvässä kunnossa ja pitihän neuvosta ottaa vaari. Aloitin lauantaina liottamalla peruukkia 2 tuntia huuhteluaine-vedessä. Lopputulos ei erityisemmin miellyttänyt: Latvat olivat lähes yhtä huonoossa kunnossa kuin pesua ja kiharat menivät pilalle kun taisin kammata liikaa. Tänään kuitenkin päätin vielä yrittää kuumavesipesua eli kastan  hiukset ensin kylmässä, sitten kuumassa vedessä ja lopuksi kylmässä taas ja jokaisen kylmässä uittamisvaiheen jälkeen tuli kampaus. Tämä pesu oli tiedettävästi suoristava - mikä sinänsä harmittaa, mutta lopputulokseen olen suht tyytyväinen! Peruukki on lähes suora (vähän laineikas) ja se ei ole enää erityisen kökköinenkään. Jos kuitenkin peruukki saisi vielä yhden kuumavesipesun se voisi olla todella hyvässä kunnossa!! Pitää varmaan huomenna tehdä sama operaatio?

     Peruukin hoitotoimenpiteiden vuoksi neitokaiseni on ollut ilman peruukkia- en kyllä koskaan totu nukkeen kaljuna ja odotan sitä hetkeä hartaasti, että saan peruukin takaisin Melissan päähän. :D

      Peruukin pelastuminen ei silti muuta milipidettäni uuden peruukin ostosta. Visiokin, millainen uusi peruukki saattaisi olla, on olemassa.

peruukki_para_turk_vaal.jpg

Tämmöinen vaaleana olisi suunnitelmissa ensisijaisesti- mutta muitakin vaaleita peruukkeja on harkinnassa. :3 (Kuva kopsattu Mollamanian sivuilta)

Ps. Tällä hetkellä minun osaltani mahdollisen tulokkaan kannalta puuttuu enää 53,30 euroa! <3 :3 Kyllä ne loputkin summasta tulee jos se minusta on kiinni..Ystävälläni on epäilyksiä löytääkö hän edes kauppaa, joissa Pullippeja/Taeyangeja myytäisiin mutta minä jaksan luottaa, että nukke löytyy- ja taatusti myös pidän huolen, että hänelle selviää mistä löytää. :3 :)

Loppuun vielä kuitenkin kuvia Melissan peruukin pelastusoperaatiosta. Valitettavasti olen poistanut suurimman osan kuvista....

BeFunky_today%20I%27m%20going%20t%20sve%

Tästä lähdettiin.

kauno%2C%20tarmo%20ja%20ossi%20sek%C3%A4

Lopputulos kuumavesipesun jälkeen

kauno%2C%20tarmo%20ja%20ossi%20sek%C3%A4

Lopputulos edestä (kuumavesipesun jälkeen...)

today%20I%27m%20going%20t%20sve%20you%20

Kalju neitonen... :(

today%20I%27m%20going%20t%20sve%20you%20

today%20I%27m%20going%20t%20sve%20you%20

Ps. Anteeksi, etten jaksanut muokata kuvia erityisemmin... :/